Bewonder, vergelijk, maak een testrit en beslis.

Je hebt je zinnen op een nieuwe wagen gezet? Het merk Peugeot spreekt je aan? Misschien heb je online al een en ander opgezocht?

Tijd dus voor de volgende stap: een bezoek aan de showroom van Peugeot Automotive Group in Roeselare of in Waregem. Je ontdekt er een bijzonder ruime keuze aan versies, modellen, kleuren en uitvoeringen. Neem er rustig je tijd om te bewonderen, te vergelijken, te testen en uiteindelijk te beslissen. Een grote stock betekent alvast dat wij sneller de wagen van jouw
keuze kunnen leveren.

Een nieuwe wagen moet je kunnen voelen, ruiken, horen, proeven …

Van bij het binnenkomen in onze showroom voel je het al: hier is alles afgestemd op een aangename klanten-ervaring. Een alerte baliemedewerker merkt meteen jouw aanwezigheid op en helpt je verder na een spontane begroeting. Er heerst een relaxte sfeer, het wachten wordt verzacht met een koffietje of frisdrank. In de grote, met licht overgoten showroom wachten tal van nieuwe wagens om kennis te maken met hun nieuwe eigenaar.

Peugeot is traditioneel een merk dat veel versies en modellen aanbiedt. Zowel aan particulieren als aan ondernemers. Het is dan ook maar normaal dat we in onze showrooms zoveel mogelijk versies laten zien.
We kunnen nu eenmaal niet verwachten dat je belangrijke keuzes maakt enkel en alleen op papier. Een nieuwe wagen moet je kunnen voelen, ruiken, horen, proeven… Onze showrooms in Roeselare en Waregem zijn zo opgevat dat je maximaal van deze zintuiglijke ervaring kunt genieten. En liefst met zoveel mogelijk uitvoeringen.

De snelste weg naar een nieuwe Peugeot:

PERSONENWAGENS

BEDRIJFSWAGENS

PROEFRIT

OFFERTE

AUTOMOTIVE SOCIAL

Volg Peugeot Automotive Group op sociale media

facebook    linkedin

AUTOMOTIVE UPDATE

Wees als eerste op de hoogte van de nieuwste promoties.

AUTOMOTIVE GROUP WAREGEM

Transvaalstraat 1 (hoek Vijfseweg)
8790 Waregem
T 056/60 22 18
automotivegroup.waregem@peugeot.be

MAAK EEN AFSPRAAK
OPENINGSUREN

AUTOMOTIVE GROUP ROESELARE

Meiboomlaan 115 (hoek Rijksweg)
8800 Roeselare
T 051/20 78 01
automotivegroup.roeselare@peugeot.be

MAAK EEN AFSPRAAK
OPENINGSUREN