Over Automotive Group

Voor de familie Duran begon het allemaal in Poperinge. Vol enthousiasme startten Julien Duran en Nicole Vasseur in 1970 met een Peugeot-garage aan de Reningelsesteenweg.

Hun ambitie? Een gevestigde waarde worden in de regio, dankzij een professionele en klantgerichte aanpak. Met succes, want de concessie werd al snel uitgebreid.

In 1983 kwam er een tweede vestiging in Ieper, gevolgd door een derde in Alsemberg. In 2003 werd in Roeselare de huidige vestiging van Automotive Group gebouwd.

In 2013 werd ook de Peugeot-concessie in Waregem overgenomen. Hierdoor kunnen we vandaag uitpakken met een vestiging op twee strategische locaties in West-Vlaanderen.

In 2019 werd ons merkenportfolio in Waregem uitgebreid, naast de verkoop van Peugeot werd ook Citroën aan ons aanbod toegevoegd. 

Verkoop van personenwagens

Automotive Group biedt u het volledige gamma personenwagens. Op zoek naar een kleine stadswagen, gezinsauto, monovolume of sportieve wagen? Bij ons vindt u zeker wat u zoekt. Vraag ook naar onze meer dan 300 gloednieuwe stockwagens of occasies.

  • Diagnose van de rekeneenheden
  • Controle op slijtage, veiligheid en zichtbaarheid met rapport

Bedrijfsvoertuigen, standaard en op maat

Ook voor bedrijfsvoertuigen rekent u op de expertise van uw Peugeot Professional Center in Waregem of Roeselare. Alles is mogelijk: van eenvoudige bestelwagen tot bedrijfsvoertuigen op maat. Wij bieden u meteen een antwoord op al uw technische vragen. Inclusief een gedetailleerde offerte, met of zonder modificaties op maat (laadbrug, koeling…).

Spoticar Occasiewagens

Ook wie op zoek is naar een duurzame tweedehandswagen kiest voor topkwaliteit bij Automotive Group. Inclusief de snelle en betrouwbare service van uw lokale concessiehouder. Ontdek nu ons brede gamma Spoticar-occasiewagens met 12 of 24 maanden garantie.

VRAAG MEER INFORMATIE

De snelste weg naar een nieuwe Peugeot:

PERSONENWAGENS

BEDRIJFSWAGENS

PROEFRIT

OFFERTE

AUTOMOTIVE SOCIAL

Volg Peugeot Automotive Group op sociale media

facebook    linkedin

AUTOMOTIVE UPDATE

Wees als eerste op de hoogte van de nieuwste promoties.

AUTOMOTIVE GROUP WAREGEM

Transvaalstraat 1 (hoek Vijfseweg)
8790 Waregem
T 056/60 22 18
automotivegroup.waregem@peugeot.be

MAAK EEN AFSPRAAK
OPENINGSUREN

AUTOMOTIVE GROUP ROESELARE

Meiboomlaan 115 (hoek Rijksweg)
8800 Roeselare
T 051/20 78 01
automotivegroup.roeselare@peugeot.be

MAAK EEN AFSPRAAK
OPENINGSUREN