Header logo 1

KLANTENSERVICE

close.png

Company Image 1

AUTOMOTIVE GROUP WAREGEM

Transvaalstraat 1 (hoek Vijfseweg), 8790 Waregem

Tel: 056/60 22 18
citroen.waregem@automotivegroup.be
peugeot.waregem@automotivegroup.be

Geopend om 08:30

Company Image 2

AUTOMOTIVE GROUP ROESELARE

Meiboomlaan 115 (hoek Rijksweg), 8800 Roeselare

Tel: 051/20 78 01
peugeot.roeselare@automotivegroup.be

Geopend om 08:30

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

BRUTE JEEPS

Brute aangepaste kleuren

De eerste keuze is de exterieurkleur. Om uw keuze te vergemakkelijken hebben we zorgvuldig een reeks aangepaste BRUTE-kleuren samengesteld. Kleuren die het unieke karakter van uw BRUTE onderstrepen. Alle BRUTE-kleuren hebben één ding gemeen: er is geen slechte keuze. De kleuren zijn een mix van klasse en stoerheid en zijn allemaal zorgvuldig getest op Jeeps voordat ze een BRUTE custom colour werden.
 

Individuele kleur

Heeft u een specifieke kleur in gedachten, of zoekt u een kleur die past bij de rest van uw autocollectie, geen nood. Wij kunnen elke gewenste kleur creëren en spuiten. Pastel, metallic, glanzend of mat.
 

Brute Interieurstylen

Bij BRUTE hebben we een compleet nieuw ontworpen interieur gemaakt. Stoelen, dashboard, deurpanelen, dakpanelen. Allemaal opnieuw ontworpen in een nieuwe BRUTE-stijl. In de nieuwe stijl kunt u kiezen uit verschillende kleuren premium zacht leder, leder in vintage stijl, stikkleuren en alcantara.
 

Brute interieur kleuren

Er zijn 2 stijlen en 12 kleuren om uit te kiezen in onze aangepaste collectie. Bent u op zoek naar iets anders? In onze werkplaats kunnen we alle materialen en stijlen op maat van uw BRUTE leveren. Alle BRUTE-dealers laten u graag meer zien.
 

Brute wielen

Ontworpen met het DNA van een BRUTE-rijder in gedachten. Om uw Jeep er niet alleen cool uit te laten zien, maar u te onderscheiden van elke standaard.

 

Maten/stijlen

Onze BRUTE-wielen zijn verkrijgbaar in 20 inch en in 22 inch. De wielen worden standaard geleverd met all terrain banden (wegvriendelijk), maar dit kan ook worden aangepast aan uw (offroad) wensen.
 

Kleuren

Meestal gekozen in Satin Black, maar alle kleuren zijn mogelijk, ook 2 tone. Enkele opties zijn Hoogglans Zwart, Koper, Titan, Zilver of een combinatie daarvan.

Content Image 1
Content Image 2

DESIGN

" Creativiteit is intelligentie die plezier heeft" Albert Einstein.
Wel en plezier hebben we...elke dag. We ademen en ademen BRUTE 24/7.
In alles wat we doen zoeken we naar het 'au point'... het juiste. In de mixen van onze kleuren, in het ontwerp van leer en de soorten leer, aluminium onderdelen, carbon, wielen en nog veel meer.
Bij BRUTE geloven we dat we een reeks aangepaste kleuren, interieurs, onderdelen en combinaties hebben gecreëerd die volgens ons het unieke karakter van onze aangepaste jeeps benadrukken. We hebben ervoor gezorgd dat alle items smaakvol en cool zijn als afzonderlijk item en als geheel tegelijkertijd.
 

Gevild tot op het bot

Niet alleen een pakkende zin... maar dagelijkse routine in onze werkplaatsen. Waar meer dan 50 'aangestoken' en goed getrainde vakmensen werken aan het villen van al onze donoren tot op het bot. Het vergt veel toewijding en training om deel uit te maken van dit bekwame team. Alles wat we willen zeggen is... Probeer dit niet thuis:)
 

Exclusiviteit

"Ga links waar anderen rechts gaan" is een van onze motto's. Dat verklaart veel en zegt ook dat we niet van mainstream houden. We houden niet van de massa, individualiteit staat voorop bij alle beslissingen die we hier bij BRUTE nemen. In het ontwerp, in de materialen die we gebruiken, in de vakmensen die we in dienst hebben en in de kwaliteit die we leveren. Als u voor BRUTE kiest, kiest u voor individualiteit. Producten ontworpen en geproduceerd voor een selecte groep ongedefinieerde mensen.
 

Op maat gemaakt voor u

De vrijheid om te kiezen wat u wilt, hoe u het ook wilt. Een statement van pure jij. Wij bouwen deze iconische verklaring van vrijheid voor u om te hebben en vast te houden. Om herinneringen op te bouwen, om plezier te hebben en om je naar plaatsen te brengen waar je nog nooit bent geweest. Als je kiest voor vrijheid en je eigen keuzes maakt.., zal bewondering volgen (en dit begint met bewondering voor uw BRUTE...).

error.png

AUTOMOTIVE GROUP WAREGEM

Company Image 1
Transvaalstraat 1 (hoek Vijfseweg)
8790 Waregem
Tel: 056/60 22 18
Whatsapp: +32475257595
citroen.waregem@automotivegroup.be
peugeot.waregem@automotivegroup.be
Geopend om 08:30
error.png

AUTOMOTIVE GROUP ROESELARE

Company Image 2
Meiboomlaan 115 (hoek Rijksweg)
8800 Roeselare
Tel: 051/20 78 01
Whatsapp: +32475257595
peugeot.roeselare@automotivegroup.be
Geopend om 08:30
Morgen Internet - Zorgeloos website