Herstellingen & onderhoud

Naast de verkoop van nieuwe wagens, is Automotive Group ook uw beste keuze voor herstellingen en onderhoud. Reken altijd op een superieure dienstverlening door hooggekwalificeerde medewerkers. En op de beste prijs-kwaliteitverhouding in de regio.

Kleine interventie nodig? Dan kunt u zonder afspraak terecht bij ‘Peugeot Rapide’. Dankzij deze snelservice kunt u uw auto 6 dagen op 7 binnenbrengen zonder afspraak. Een uurtje later bent u al terug mobiel. Intussen wacht u comfortabel, voorzien van een drankje en wifi.

Is uw auto niet meteen rijklaar? Dan krijgt u van ons een gratis vervangwagen. Bij carrosserieschade voeren wij alle herstellingen in-house uit, zowel in Waregem als in Roeselare. Zo bent u altijd zeker van een tiptop resultaat.

ONDERHOUD

Dankzij het onderhoudsprogramma van Peugeot blaakt uw wagen altijd van gezondheid. Wij houden ‘m in topconditie tegen een forfaitprijs. Steeds met kwaliteit en veiligheid voorop.

  • Oliefilter vervangen (Total 0W30)
  • Vloeistoffen aanvullen (uitgezonderd brandstof)
  • Diagnose van de rekeneenheden
  • Controle op slijtage, veiligheid en zichtbaarheid met rapport
MAAK EEN AFSPRAAK

FORFAITS NAZICHT

Automotive Group controleert en onderhoudt uw voertuig. U kunt rekenen op reserveonderdelen die specifiek ontworpen zijn voor uw PEUGEOT, op forfaits met concurrerende prijzen en op de kwaliteit van het PEUGEOT-netwerk.

MAAK EEN AFSPRAAK

WISSELSTUKKEN

Vervangstuk nodig? Peugeot Automotive Group stelt u meteen de juiste wisselstukken voor, perfect aangepast aan uw wagen of bedrijfsvoertuig. Alleen originele Peugeot-onderdelen garanderen u een optimale veiligheid, wegligging en comfort. Dankzij onze betrouwbare en betaalbare service kunt u altijd met een gerust hart de weg op.

MAAK EEN AFSPRAAK

De snelste weg naar een nieuwe Peugeot:

PERSONENWAGENS

BEDRIJFSWAGENS

PROEFRIT

OFFERTE

AUTOMOTIVE SOCIAL

Volg Peugeot Automotive Group op sociale media

facebook    linkedin

AUTOMOTIVE UPDATE

Wees als eerste op de hoogte van de nieuwste promoties.

AUTOMOTIVE GROUP WAREGEM

Transvaalstraat 1 (hoek Vijfseweg)
8790 Waregem
T 056/60 22 18
automotivegroup.waregem@peugeot.be

MAAK EEN AFSPRAAK
OPENINGSUREN

AUTOMOTIVE GROUP ROESELARE

Meiboomlaan 115 (hoek Rijksweg)
8800 Roeselare
T 051/20 78 01
automotivegroup.roeselare@peugeot.be

MAAK EEN AFSPRAAK
OPENINGSUREN