Voordelig kosten spreiden met een leasing of financiering.

Onze maatwerkformules maken rijden veel goedkoper

De aankoop van een nieuwe wagen vertegenwoordigt steeds een belangrijke investering. Als particulier betekent dit vaak een aanslag op het gezinsbudget of op het spaarboekje.

De aankoop van een nieuwe wagen vertegenwoordigt steeds een belangrijke investering. Als particulier betekent dit vaak een aanslag op het gezinsbudget of op het spaarboekje.
Als ondernemer kan je de benodigde fondsen soms beter voor andere zaken gebruiken. Bij Automotive Group bieden we jou de mogelijkheid om jouw wagen te huren over een langere termijn (leasing) of af te betalen in schijven (financiering). Welke formule je ook verkiest, wij zorgen steeds dat de voorwaarden perfect beantwoorden aan jouw specifieke noden.

Om de aankoop van jouw nieuwe wagen draaglijker te maken, bieden we bij Automotive Group een brede waaier aan voordelige leasingformules en gepersonaliseerde financieringen aan, afhankelijk van wat je precies wenst. Dit kan ofwel via het merk Peugeot zelf, of via jouw eigen vertrouwde financiële instelling.

Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en leggen je diverse offertes op maat voor. Zo kan je in volle vrijheid beslissen en kiezen voor een klassieke formule, een private lease met of zonder voorschot of voor een andere oplossing met aangepaste looptijd. Bij een leasing worden alvast de BTW en de BIV mee in de maandelijkse terugbetalingen opgenomen en hoef je deze bedragen zelf niet voor te schieten.

Veel heeft natuurlijk te maken met jouw familiale of bedrijfssituatie, je financiële draagkracht, de grootte van het te financieren bedrag, de kostprijs van de wagen of ook nog met het aantal kilometers dat je jaarlijks aflegt. Geen twee situaties zijn identiek en elk apart geval verdient een oplossing op maat.

Oplossingen

Hoofdzaak is dat je meteen van je nieuwe wagen kan genieten zonder je op andere vlakken veel te moeten ontzeggen. Laat in elk geval financiële overwegingen of beslommeringen de pret niet bederven! Contacteer ons gerust, wij dokteren uit wat voor jou de aangewezen oplossing is.

De snelste weg naar een nieuwe Peugeot:

PERSONENWAGENS

BEDRIJFSWAGENS

PROEFRIT

OFFERTE

AUTOMOTIVE SOCIAL

Volg Peugeot Automotive Group op sociale media

facebook    linkedin

AUTOMOTIVE UPDATE

Wees als eerste op de hoogte van de nieuwste promoties.

AUTOMOTIVE GROUP WAREGEM

Transvaalstraat 1 (hoek Vijfseweg)
8790 Waregem
T 056/60 22 18
automotivegroup.waregem@peugeot.be

MAAK EEN AFSPRAAK
OPENINGSUREN

AUTOMOTIVE GROUP ROESELARE

Meiboomlaan 115 (hoek Rijksweg)
8800 Roeselare
T 051/20 78 01
automotivegroup.roeselare@peugeot.be

MAAK EEN AFSPRAAK
OPENINGSUREN